leeds drakt 96809

.

Et lånebytte til Bayern München ble sanksjonert i 2019, men en sesonglang periode i Tyskland har ikke spilt ut som planlagt. Coutinho er for frankrike VM Drakt tiden tilbake på behandlingsbordet etter å ha blitt tvunget til å gjennomgå en ankeloperasjon, med det uklart om han kommer til å finne seg i Bundesliga igjen.

Lampard er på utkikk etter en ny keeper – og AC Milan -keeper Gianluigi Donnarumma (21) har dukket opp som et alternativ.Chelsea vil ikke ha blitt satt utenfor Philippe Coutinho av brasilianerens nylige skadeproblemer, sier Rivaldo, men det er ingen garanti for at han vil være på farten i det neste overgangsvinduet. frankrike VM Drakt

Kepa Arrizabalaga har falt i unåde på Stamford Bridge ettersom han har gjort en rekke kostbare feil.

chelsea drakt

Tammy Abraham har ledet linjen for Chelsea denne sesongen, men Lampard trenger angripende forsterkninger.

Og Lampard er håpefull om at han kan gjenreise 27-åringens karriere på Stamford Bridge.

Og London-klubben er de faste favorittene til å hente eks-Liverpool-stjernen Coutinho tilbake til Premier League.

RethaNepe fc barcelona drakt TishaHerz

JerrellMc Maglia Chile Mondiali 2022 ColinbkTo

AdelaideS frankrike drakt GabrieleB

whatsapp