.

Selvom Englands hold er undtaget, bliver udenlandske rejsende, der ankommer til landet, tvunget til at karantæne i 14 dage, fodboldtrøjer outlet før de får lov til at rejse frit i landet.

psg trøje

Phil Foden og Mason Greenwood har brudt Islands Covid-19-restriktioner efter at have inviteret piger tilbage til deres karantænehotel på Island.

Som følge heraf vil Foden og Greenwood ikke rejse med deres holdkammerater til Danmark i dag, efter at der optrådte optagelser af parret, der bryder karantæneforanstaltninger.

psg trøje

Englands sorte spillere har lidt syge misbrug i Euro 2020-kvalifikationskampene i Montenegro og Bulgarien i løbet af de sidste 14 måneder, med Danny Rose, Raheem Sterling, Callum Hudson-Odoi og Tyrone Mings blandt de målrettede.

Selvom det er nødvendigt at acceptere større handling, pegede Southgate på en række FA-initiativer, der giver BAME-folk flere muligheder og fremhævede den højt vurderede træner Justin Cochrane.

kasper schmeichel trøje

Den tidligere engelske landsholdsspiller Jermain Defoe stillede også spørgsmålstegn ved, om det var værd, at han selv lavede sine trænermærker, billige fodboldtrøjer til børn og Southgate har sagt, at det er noget, fodboldforbundet skal ændre.

ElwoodLeF fodboldtrøje danmark JakeAhiu

MarindIxi manchester united drakt KatrinaCo

CaroleBin Billige Everton Fotballdrakter Christine

AnyaOlsen psg trøje DeweyDarr

Catherine dortmund trøje LeonoraOg

JaimieJzq yuhub.net CraigPull

Lashawnda slovenien VM Drakt HymanTegg

Nelsonetq manchester united trøjer EileenMac

MarylynMc bayern munchen drakt DarrellMc

Carmelwhc manchester united trøje KiaMelban

whatsapp