.

Byens fans vil blive frataget muligheden for at sige farvel til en spiller, som mange ser som den største i klubbens historie, da kampe kun starter igen bag lukkede døre.

chelsea 3 trøje

Den 34-årige kontrakt udløber i slutningen af ​​juni, men han er klar til at underskrive en kortsigtet forlængelse, hvis Premier League eller Champions League genstartes.

Malawianeren var den anden topscorer i kvalifikationen for fodboldtrøjer med tryk de afrikanske olympiske lege i Tokyo 2020, og scorede seks mål i fire kampe i hendes lands første udspil nogensinde i deres historie ved et kontinentalt event.

dortmund trøje

Med begrænsninger i lockdown lempet af den kinesiske regering, er håbet om, at ligasæsonen starter, mere og mere sandsynligt med træning, der begynder for Guangdong, Changchun og nu Jiangsu.

Det asiatiske land – hvor Chawinga driver sin handel, var stedet, hvor Covid -19 -sygdommen blev opdaget i slutningen af ​​2019, med 83.021 tilfælde og 4.634 dødsfald registreret onsdag.

chelsea trøje

Den 24-årige kom til Jiangsu i januar 2018 og har været produktiv og scoret 51 mål i 34 kampe i sin debutsæson for at styrke sit ry som en af ​​verdens bedste kvindelige angribere.

ClemmieBi manchester united drakt Stephania

WilburnTi juventus trøje JenniferB

ClaireCan juventus tröja VictoriaK

EbonyLuev manchester city tröjor MarlysIvc

Florentin arsenal drakt MiloChild

AnkeXowxm dortmund drakt DonnaMcGo

HassieBla messi tröja psg RheaArrow

WilliamsH ajax terza maglia ShantellV

KristenRu maglia real madrid 2022 ArdenOntg

SpencerCo colombia tröja barn WileyMccr

whatsapp