.

Chelsea og Manchester United vandt begge tidligere i dag, så Tottenham ved, at et nederlag vil se dem begynde at blive stående.Faktum er, at uanset hvilken pakke Chelsea sammensætter, er City og United foran dem i løbet, da de ikke har den samme historie eller geografiske nærhed.

Danmark VM 2022 Landsholdstrøje

County havde et bjerg at bestige og kan have været uheldig med ikke at blive idømt straf, da det så ud til at Harry Paton fik klippet anklerne af Scott Pittman. Polen VM 2022 Landsholdstrøje

Chelsea er opmærksomme på, at Levy bliver nødt til at genopbygge i kølvandet på Kanes afgang og mener, at Abraham og/eller Kepa kan tilbyde en vis appel.

Mexico VM 2022 Landsholdstrøje

Ti minutter tidligere havde Lloris igen reddet hans side og kastede sig til sin højre for suverænt at tippe Mason Mounts lave skud rundt om stolpen. real madrid trøjer

Han var tydeligvis ikke der for at se det. Roman Abramovich er en fjern observatør i Chelsea i disse dage. Så den lille udøvende kasse højt oppe i West Stand ved Stamford Bridge, hvor de voldsomme sikkerhedsvagter altid står ved døren, var tom som sædvanlig – som var hele stadion. Roman vil have set denne 1.000.Chelsea -kamp under hans kommando et sted – men han vil takke sine heldige stjerner, han ikke rejste for at tage denne ind.

England VM 2022 Landsholdstrøje

whatsapp