.

Tebas har ikke truffet slag og har frimodigt påstået, at La Liga er mere end forberedt på, at Messi – i vid udstrækning betragtes som den bedste spiller nogensinde har nået spillet – at forlade og spille sin fodbold andre steder.

Tebas bekræftede også La Ligas ønske om at genoptage sæsonen – hvis det er muligt – den sidste weekend i maj, hvilket betyder, at kampagnen sandsynligvis vil strække sig ud over den 30. juni. milan trøje

Med europæisk elitefodbold i stilstand på grund af Covid-19, har megen debat omhandlet emnet spillerlønninger, og om deres løn skal sænkes eller ej, mens der ikke spilles kampe, for at spare klubberne penge og beskytte levebrødet for mindre velhavende ikke-legende personale.

Spanien VM 2022 Landsholdstrøje

Næste op for Carvajal og co. er en kamp mod Eibar på fredag ​​forud for deres Champions League-uafgjort-sidste kamp i 16-1 i Manchester City.

Sevillas kamp mod Roma er blevet aflyst, efter at Giallorossi ikke var i stand til at lande i Spanien på grund af coronavirus -forholdsregler, mens Inter’s møde med Getafe også er blevet udskudt.

whatsapp