.

Mange har allerede antydet at fremtiden hans ligger lenger oppe i feltet, slik at han kan få enda større innvirkning på saksbehandlingen, og Cole føler at den perfekte muligheten har bydd seg på den justeringen.

Han har allerede tjent 127 kamper for Liverpool siden han debuterte i oktober 2016, fotballdrakter til barn mens han også tok ni seniorlandskamper for England. russland vm 2018 VM Drakt

Tidligere denne måneden lovet brasilianeren at han vil fortsette å ‘gi alt’ til Blues -saken så lenge han trenger det.Etter at Liverpool har avsluttet Premier League-tittelen, sier Joe Cole at tiden er inne for Jurgen Klopp til å eksperimentere med Trent Alexander-Arnold i en midtbanerolle.

arsenal drakt

Chelsea har ennå ikke matchet Willians krav om forlengelse av kontrakten, midt i meldt interesse fra Barcelona, ​​Tottenham og Juve.

Willian etablerte seg raskt som et sentralt medlem av Chelsea -troppen etter å ha blitt hentet fra Anzhi Makhachkala for 30 millioner pund sommeren 2013.

Og Sherwood mener at Arteta tar den riktige beslutningen om å investere i ungdom, ettersom han tror Martinelli kan erstatte Aubameyang hvis han slutter på slutten av kampanjen.

whatsapp