.

Tack och lov för Arteta betyder tre värdefulla bortamål att hans sida är väl placerad för att undvika att deras dramatiska utträde till Olympiakos upprepas förra mandatperioden.

Han håller dock fortfarande ett öga på Inter och tipsade Christian Eriksen att ha stor inverkan på laget trots en ganska dämpad introduktion till livet i San Siro.Mikel Arteta säger att hans Arsenal-lag måste sluta vara sin egen värsta fiende efter att defensiva bortfall undergrävde deras seger i Olympiakos i sextio-omgången i Olympiakos. peru VM tröja

Han hålls inte i samma avseende som Messi och Ronaldo, fotbollströjor med eget namn på ryggen forum som har delat 11 Ballon d ‘Or -vinster mellan dem, men Sneijder insisterar på att hög status var inom räckhåll.

tyskland VM tröja

Och Johnson tror klassiska fotbollströjor att Henderson kommer att komma ihåg som en Liverpool -legend för sina prestationer och ledaregenskaper.Wesley Sneijder hävdar att han kunde ha varit i samma elitfäste som Lionel Messi och Cristiano Ronaldo, men en svaghet för vin höll honom tillbaka.

Men när den uruguayanska anfallaren Suarez kastade händerna upp i frustration över en felplacerad Henderson -passning under träningen var mittfältaren inte rädd för att ge lite tillbaka.

whatsapp