.

Den italienske regjeringen vurderer å starte sesongen 2020-21 med nøyaktig de samme tiltakene, blant forslag om at de kjøligere temperaturene kan se at viruset slår hardt igjen om vinteren.

Det er til tross for at landet har vært låst siden 9. mars, med den nasjonale karantenen som forventes å fortsette til minst 3. mai – et spenn på 55 dager. england drakt

Manchester United, som avsluttet sesongen i flott form og stormet til tredjeplass takket være en sen bølge, skal starte sin kampanje hjemme mot Crystal Palace, en kamp de tapte 2-1 i fjor.

australia vm 2018 VM Drakt

De røde slo Southampton to ganger forrige sesong på vei til tittelen, og kan ha en forbedret tropp hvis de er i stand til å få en avtale for Thiago Alcantara over streken på forhånd.

På grunn av koronaviruspandemien endte sesongen først 26. juli, mye senere enn den ville ha gjort under noen andre omstendigheter.

Manchester City og Manchester United vil imidlertid ikke spille på åpningshelgen for å tillate dem ekstra hvile etter å ha nådd de siste etappene i henholdsvis Champions League og Europa League.

whatsapp