3 years ago.

Därefter Terrier, som hade slagit stolpen på 0-0 genom Lewis O ‘Brien, var mycket bättre och nästan kom tillbaka i det innan paus när Vallejo träffade ribban från en mishit volley.

Gästerna slog sedan i ribban genom en strålande långsträcka från Alex Vallejo, Dan Bentley gjorde en lysande räddning för att förneka Bacuna och Fraizer Campbell slog utanför stolpen då Huddersfield bara inte kunde hitta en kvittering. argentina VM tröja

Efter deras knepiga början på den nya kampanjen känns äntligen Solskjær som att hans sida börjar visa en viss konsekvens.Bristol City höll på för att slå Huddersfield Town och öka deras förhoppningar om slutspel.

marseille tröja

Samtidigt, på planen, har United fått en stammig start på säsongen efter att ha förlorat tre av sina inledande åtta ligamatcher.

Uniteds lågmälda sommar av transferaktivitet slutade i en storm med förvärven av sådana som Edinson Cavani och Alex Telles på deadline day.

Fred har förmodligen varit Uniteds spelare för säsongen, fotbollströjor utan tryck Scott McTominay har tagit sitt spel till en ny nivå och Nemanja Matic har återvänt till formen, medan Fernandes har imponerat enormt i en avancerad, anfallande mittfältroll.

whatsapp