.

Men et preston-comeback i andre halvdel klarte ikke å realisere seg da tung tåke sank ned på Adams Park og innbytter Samuel avsluttet et glatt trekk for å sette Wycombe inn i fjerde runde for bare tredje gang.

Det ble bedre for Wanderers da Preston -forsvarer Joshua Earl avsluttet Ikpeazus kjøretur inn i sekstenmeteren og Jacobson utvidet ledelsen fra stedet. senegal vm 2018 VM Drakt

Josh Knights nærrekke streik gjorde det tre etter 25 minutter før Emil Riis Jakobsen trakk et mål tilbake med et spark like før halvtid.

arsenal drakt

Resultatet? Ryktene om transfer i Premier League! West Ham United, som allerede bruker Yaremchuks veteranlandsmann Andriy Yarmolenko, tar tydeligvis en lang titt. Det gir perfekt mening. ESPNs Soccer Power Index gir Ukraina 95% sjanse til å nå åttendedelsfinalen, så Yaremchuk Utstillingsvinduet kan vare litt lenger også. Nok et par mål, fotballdrakter barn xxl og enda flere klubber kan bli involvert.

I den andre av gruppe F sine tre tungvekt-mot-tungvektskamper, spilte Tyskland på forfoten, kjøpe fotballdrakter og mens Portugal gjorde noen lovende kontringsmuligheter, hadde de også noen lange besittelsesløp i angrep. Portugal gikk foran ved å kontre mot Tysklands høye og ustabile backlinje, så steg Tyskland fremover ved å konstant trekke Portugal -forsvaret fra side til side og sende stressende baller inn i feltet. Portugals Cristiano Ronaldo og Diogo Jota kombinerte for to mål og to assists, mens Tysklands Robin Gosens og Kai Havertz kombinerte for to og tre. Dette var en åpen, mest optimistisk ball, og den ga et høyt underholdningsnivå.

whatsapp