.

Til tross for at fremtiden hans fortsatt er i luften, insisterte Vidal på at han fortsatt er opptatt av å hjelpe Barca med å forsvare tittelen, med et sammenstøt mot Mallorca neste lørdag.Beklagelsen over døden til den argentinske fotballspilleren Diego Maradona har blitt matchet av alvorlige spørsmål om omstendighetene som førte til hans bortgang. Og nå blir syv medisinske fagpersoner tiltalt som skyldige for døden til en av de største spillerne i fotballhistorien. barcelona drakter

Imidlertid passet 33-åringen til Barcas profil når det gjelder hans trofévinnende erfaring, etter å ha plukket fire Serie A-titler i Juventus før han hjalp Bayern til tre Bundesliga-kroner.

sveits vm 2018 VM Drakt

Barcas spillere gikk med på en lønnskutt på 70 prosent, men slo til mot ledende personer i klubben for urettferdig press om å bli enige, selv om de var glade for å forplikte seg uansett.

FCC vant anbudet om å utføre ombyggingsarbeid på Bernabéu på grunn av deres erfaring med å jobbe på fotballstadioner. Selskapet bygde Wanda Metropolitano, som fikk ros fra UEFA i sin kvalitetsvurderingsrapport. FCC fikk også kontrakt for å bygge Bayern Münchens imponerende Allianz Arena, som erstattet den gamle olympiske stadion. Andre prosjekter inkluderer Warszawas nasjonalstadion og Stadion Energa Gdańsk, billige fotballdrakter til lag en av de utpekte arenaene som holdt kamper på Euro 2012.Barca har vært involvert i uro utenfor banen gjennom sesongen med pågående feider mellom ansatte og spillere.

whatsapp