.

Den senaste uppdateringen från Solskjaer kommer inte att lindra några rapporter om att Pogba är på väg mot en avslutning på Old Trafford i slutet av säsongen, med en återgång till den tidigare klubben Juventus som har varit kraftigt inblandad de senaste veckorna. tyskland VM tröja

Sanchez kom till United från Premier League -rivalerna Arsenal 2018 men har fått en eländig period på Old Trafford och skickades utlånad till Inter Milan i början av denna säsong.

psg tröjor

Raiola svarade också ännu en gång på Solskjär, fotbollströjor med namn och nummer med en man som skryter med några av världsfotbollens största personligheter på sina böcker ivriga att påpeka att han inte har rört i potten när det gäller avslutningssamtal och bara ger ett svar på frågorna frågas han.Ole Gunnar Solskjær tänker skriva på två forwards i sommar och sälja Manchester United -floppen Alexis Sanchez, enligt rapporter.

De arbetar fortfarande på en affär för Sportings mittfältare Bruno Fernandes, men Solskjær är osäker på när, eller om, avtal kommer över gränsen.Mino Raiola säger att Paul Pogba bara är engagerad i Manchester United förrän efter Euro 2020, då hans alternativ kommer att bedömas igen, medan Ole Gunnar Solskjær har stämplats som ‘out of line’ för att föreslå att den franske internationalen ägs av de röda djävlarna.

whatsapp