.

Den tidligere Tottenham -stjerne Michael Brown har opfordret Levy til at tænke sig om to gange om at overdrage Aurier en ny kontrakt endnu.

Han kan også prale af 14 mål og seks assists i 17 kampe for under-23’erne på tværs af Premier League 2 og UEFA Youth League. Australien VM 2022 Landsholdstrøje

Den 19-årige fra Toxteth opererer overvejende i samme rolle som Coutinho og ligner den sydamerikanske, kan også spille bredt til venstre.

Danmark VM 2022 Landsholdstrøje

Og det er fordi Liverpool-manageren allerede har Roberto Firmino, Mohamed Salah og Sadio Mane forankret som sine førstevalg-tre.De røde er blandt et væld af Premier League -hold, der holder øje med Coutinho, der forventes at blive aflæsset af Barcelona i den kommende sommer for at finansiere deres sommertransferforretning.

De hævder, at Europamestrene foreslog et skridt, som ville have set dem underskrive tyskeren om vinteren og låne ham tilbage til Leipzig i resten af ​​sæsonen, mens de kæmper om ligatitlen.

Liverpool skal aktivere denne klausul inden udgangen af ​​april, siges det for at undgå at skulle forhandle et større gebyr med Leipzig.

whatsapp