.

Den 23-årige lavede den tredjestørste mængde redninger i topflyvningen og imponerede på et par af sine displays.

Midtbanespilleren Albert Sambi Lokonga og venstrebacken Nuno Tavares er også ankommet, men Arteta har brug for flere tilføjelser.

Det vil komme til yderligere frustration for begge klubber, idet Arsenal-chefen Mikel Arteta skal bruge penge til at fortsætte eftersynet af hans førsteholdstrup. Holland VM 2022 Landsholdstrøje

Sol Campbell foretog et kontroversielt skridt på en gratis transfer i 2001 efter at have forladt Tottenham for at slutte sig til mestre Arsenal.

manchester united tøj

Og muligheden for at fange Aurier for ingenting kan være en mulighed Gunners er villige til at spille på.

Men Mikel Arteta lavede sin sjette sommersignering ved at erobre den japanske internationale Takehiro Tomiyasu fra Bologna.

Bagspilleren havde modtaget tilbud fra Frankrig, Rusland og Tyrkiet, men et skridt lykkedes ikke at realisere, hvilket ville have set Spurs opkræve et gebyr.

Lyon -stjernen Houssem Aouar er igen et mål og kan være tilgængelig for mindre end den franske side ønskede sidste sommer.Serge Aurier ville overveje at følge den kontroversielle vej fra Tottenham til at slutte sig til rivalerne i det nordlige London efter at have opsagt sin kontrakt med klubben. Den ivorianske forsvarsspiller leder efter en ny klub, efter han blev fri agent i sommer.

whatsapp